جلسات هدایت تحصیلی پایه ی نهم

گزارش هدایت تحصیلی پایه نهم سال تحصیلی 1402-1401

 

یکی از مهم ترین و سرنوشت سازترین مراحل زندگی دانش آموزان، تعیین رشته در دوره متوسطه است. زیرا این نوع انتخاب می تواند آینده شغلی و اجتماعی دانش آموزان را تحت تاثیر قرار دهد.

بسیاری از دانش آموزان پایه نهم هر ساله برای انتخاب رشته دچار سردرگمی و استرس می شوند و از آنجایی که انتخاب هر کدام از این رشته ها می تواند در آینده دانش آموزان تغییراتی ایجاد کند، باید بسیار دقت کنند. لذا مدرسه نور ایمان تدابیری اتخاذ نموده که در سال تحصیلی جاری با تشکیل کلاس های آنلاین و مجازی هدایت تحصیلی، شناخت و آگاهی آنان را در این موضوع افزایش دهد.

این مهم با بهره گیری از متخصصین مجرب شاغل در رشته های مختلف دانشگاهی صورت گرفت. این فرایند از ابتدای سال آغاز شده و تقریبا هر ماه یک بار یک رشته و حتی چند رشته برای دانش آموزان ارائه گردیده است.

 

  •    (رشته مهندسی عمران)

از جناب آقای دکتر ورعی دارای مدرک دکتری معماری دعوت به عمل آمد تا در مورد رشته خود و کاربرد مهندسی عمران در رشته های دیگر، برای دانش آموزان صحبت کنند. ایشان از اهمیت پژوهش و تحقیق و کاوشگری در امر یادگیری سخن گفتند و نکته مهم این است که در این رشته یا حتی می توان گفت در تمامی رشته ها، اگر دانشجو صرفا درس های دانشگاهی را مطالعه کند، کافی نمی باشد و در صورت واکاوی مسائل و پژوهش و تحقیق می تواند به نقاط خوبی برسد و در آینده موفق و پیشرو باشد. ایشان گرایش های این رشته را برای دانش آموزان توضیح دادند و بازار کار هر رشته را نیز بیان کردند.

ایشان برای دانش آموزان از تاریخچه رشته عمران در ایران صحبت کردند و سپس به معرفی رشته عمران و وظایف یک مهندس عمران پرداختند. ایشان در ادامه درباره توانایی های لازم یک مهندس عمران صحبت کردند. در ادامه درباره ظرفیت این رشته در دانشگاه و گرایشات آن در کارشناسی ارشد صحبت شد.

 

 

 

  • (رشته مهندسی کامپیوتر)

جناب آقای دکتر محمودی از اساتید دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه قبول زحمت کردند و در مورد رشته مهندسی کامپیوتر برای دانش آموزان صحبت کردند. ایشان در مورد گرایشات این رشته در مقطع کارشناسی و مقاطع بالاتر، توضیحاتی دادند و همچنین درباره اینکه فردی که این رشته را انتخاب می کند باید دارای چه روحیه ای باشد صحبت کردند و در آخر از استقبال زیاد عموم از رشته کامپیوتر سخن گفتند؛ چراکه با پیشرفت علم و تکنولوژی و ورود به عصر ارتباطات، این رشته از اهمیت دوچندانی برخوردار شده است.